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2010年5月23日 (日)

研究が示す真の健康リスク加工肉②Processed meat risk

研究が示す真の健康リスク加工肉2
Study suggests processed meat a real health risk
20100519

メタアナリシスと呼ばれる他のリサーチ分析での高い肉の消費にリンクする研究では、高血圧や癌は対象としませんでした。
The study, an analysis of other research called a meta-analysis, did not look at high blood pressure or cancer, which are also linked with high meat consumption.
「心臓発作と糖尿病の危険を下げるために、人々は、自分がどのタイプの肉を食べているかを考えるべきです。」と、ジャーナル流通の国民の健康の研究で、ハーバード大学のレナータ・ミーヒャ氏は言います。
"To lower risk of heart attacks and diabetes, people should consider which types of meats they are eating," said Renata Micha of the Harvard School of Public Health, whose study appears in the journal Circulation.
「ベーコンや、サラミソーセージや、ソーセージや、ホットドッグや加工処理されたデリミートなどの加工肉を避けることが最も重要でしょう」と、ミーヒャ氏は述べています。
"Processed meats such as bacon, salami, sausages, hot dogs and processed deli meats may be the most important to avoid," Micha said in a statement.
彼女の調査結果に基づくと、1週に1回以下であれば加工肉のリスクは下がります。
Based on her findings, she said people who eat one serving per week or less of processed meats have less of a risk.
米国食肉協会はこれは1つの研究に過ぎず、他の研究や米国人のための米国ダイエットガイドラインと対照的であると、調査結果に反対しています。
The American Meat Institute objected to the findings, saying it was only one study and that it stands in contrast to other studies and the U.S. Dietary Guidelines for Americans.

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