最近のトラックバック

無料ブログはココログ

ウェブページ

« 研究が示す真の健康リスク加工肉②Processed meat risk | トップページ | 研究が示す真の健康リスク加工肉④Processed meat risk »

2010年5月25日 (火)

研究が示す真の健康リスク加工肉③Processed meat risk

研究が示す真の健康リスク加工肉3
Study suggests processed meat a real health risk
20100519

「この仮説は更なる検討をするのがよいでしょう。」 「確かに、それは食生活の変化をさせる理由にはなりません。」と、ジェームズ・ホッジズ氏(食肉協会会長)は述べます。
"At best, this hypothesis merits further study. It is certainly no reason for dietary changes," James Hodges, president of the American Meat Institute, said in a statement.

Study suggests processed meat a real health risk
20100519

ほとんどのダイエットガイドラインが、食べる肉の量を減らすことを勧めています。それぞれの研究の結果は、肉食と心血管疾患と糖尿病との関係を混合しています。
Most dietary guidelines recommend eating less meat. Individual studies looking at relationships between eating meat and cardiovascular diseases and diabetes have had mixed results.
しかしミーヒャは、多くの研究は、未加工と加工の赤身肉の間でのリスクの違いを見ていないと言います。
But studies rarely look for differences in risk between processed and unprocessed red meats, Micha said.

彼女と同僚は、加工と未加工の赤身肉を食べることと、心臓病や糖尿病のリスクの関係性に関する証拠を、世界中からのおよそ1,600の研究の系統的レビューをしながら探しました。
She and colleagues did a systematic review of nearly 1,600 studies from around the world looking for evidence of a link between eating processed and unprocessed red meat and the risk of heart disease and diabetes.

« 研究が示す真の健康リスク加工肉②Processed meat risk | トップページ | 研究が示す真の健康リスク加工肉④Processed meat risk »

医療・健康」カテゴリの記事

コメント

コメントを書く

(ウェブ上には掲載しません)

トラックバック

この記事のトラックバックURL:
http://app.f.cocolog-nifty.com/t/trackback/1435253/37684975

この記事へのトラックバック一覧です: 研究が示す真の健康リスク加工肉③Processed meat risk:

« 研究が示す真の健康リスク加工肉②Processed meat risk | トップページ | 研究が示す真の健康リスク加工肉④Processed meat risk »